Bij het aperitief |
||
---|---|---|
Oester | Oester | 000 | citroen | € 3,75 |
Bruschetta | Bruschetta | tomatenconcassé | knoflook | basilicum | € 3,50 |
Pata Negra | Pata Negra | 60 gram | € 16,50 |
Paling | Paling | brioche | mierikswortel | rettich | haringkaviaar | € 7,50 |
Koude Voorgerechten |
||
Tonijn | Tonijn | mango | basilicum | kaffir | € 18,50 |
Steak tartaar | Steak tartaar | pickels | eicrème | truffel | € 18,50 |
Gele biet | Gele biet | Roquefort | shiitake | saffraan | € 17,50 |
Warme Voorgerechten / Tussengerechten |
||
Shortrib | Shortrib | langoustine | groene asperge | rookolie | € 18,50 |
Ganzenlever | Ganzenlever | wentelteefje | asperge | sinaasappel | € 22,50 |
Bisque | Kreeftensoep | rivierkreeftstaartjes | € 15,00 |
Ravioli | Ravioli | pompoen | geitenkaas | zonnebloempit | € 17,50 |
Hoofdgerechten |
||
Snoekbaars | Snoekbaars | spinazie | pommes dauphine | € 24,50 |
Zeetong | Zeetong | heel of gefileerd | salade | remoulade | frietjes | dagprijs |
Lam | Lam | asperge | wortel | salie | € 27,00 |
Rund | Runderhaas | asperge | doperwt | rode port | € 27,00 |
Supplement gebakken ganzenlever | € 9,50 | |
Artisjok | Artisjok | bataat | vadouvan | € 23,00 |
Frietjes | Frietjes klein schaaltje 2-3 personen | € 3,00 |
Frietjes groot schaaltje 4-5 personen | € 4,50 | |
Asperges | Portie asperges | 5 stuks | AA | € 9,50 |
Nagerechten |
||
Framboos | Framboos | melkchocolade | mascarpone | munt | € 14,00 |
Passievrucht | Passievrucht | ganache monte | pinda | meringue | € 14,00 |
Ganzenlever | Ganzenlever | wentelteefje | asperge | sinaasappel | € 22,50 |
Kaas | Diverse kaassoorten | vijgencompôte | noten | notenbrood | € 16,50 |
Friandise | Friandise | door u te kiezen | bij uw koffie of thee | per stuk | € 1,50 |
Op vrijdagavond 3 mei serveren wij wederom een 7-gangen vegetarisch menu.
Ontvangst tussen 18:30 uur en 19:00 uur.
Aanvang diner 19:00 uur
Sushi | komkommerbouillon | zilte groente
***
Flammkuchen | paddenstoelen | truffel | tijm
***
Ravioli | geitenkaas | pompoen | Hollandaise
***
Bloemkool | teriyaki | bosui | sesam
***
Curry | bataat | shirachi | amandel
***
Asperge | Bleu de Wolvega | brioche | honing-balsamicosaus
***
Tartelette | mascarpone | rabarber | framboos
€ 67,50
Helaas is het niet mogelijk om uitzonderingen op het menu te maken, of rekening te houden met speciale dieetwensen
Gebak |
||
---|---|---|
Appelgebak | vanille ijs | slagroom | € 4,95 | |
Lunch (tot 16:30) |
||
Steak tartaar | Steak tartaar | pickels | eicrème | truffel | € 18,50 |
Salade Fleurie | Maaltijdsalade | coquille | gamba | kalfszwezerik | Pata Negra ham | balsamicosiroop | € 26,00 |
Salade eend | Maaltijdsalade | geconfijte eend | paddenstoelen | truffelmayonaise | € 19,50 |
Supplement ganzenleverkrullen | € 5,00 | |
Kreeftensoep | Kreeftensoep | rivierkreeftstaartjes | € 15,00 |
Tom Kha kai soep | Tom Kha Kai soep | hoender | koriander | € 12,50 |
Zeetong | Zeetong | heel of gefileerd | salade | remouladesaus | frietjes | dagprijs |
Lunchmenu (tot 14:00) |
||
Lunchmenu | 2 gangen | € 32,50 |
3 gangen | € 37,50 | |
Sunday Lunch (tot 14:00) |
||
Sunday Lunch | Op zondagmiddag serveert de Chef u een 3 of 4-gangen menu inclusief een aperitief, 2 glazen huiswijn, bier of fris + 1 kop koffie / thee met friandises na | |
3-gangen | € 57,50 | |
4-gangen | € 69,50 | |
Voor bij de borrel |
||
Bitterballen | Rundvleesbitterballen | mosterd | |
6 stuks | € 7,50 | |
8 stuks | € 10,00 | |
Oester Klassiek | Oester | citroen | peper | tabasco | € 3,75 |
Paling Brioche | Paling | brioche | mierikswortel | haringkaviaar | bieslook | € 7,50 |
Pata Negra | Pata Negra | dun gesneden | 60 gram | € 16,50 |
Borreletagère | Samenstelling van diverse koude en warme bites. geserveerd met huisgemaakte broodjes, roomboter en olijfolie (per persoon) | € 16,00 |
Huiswijnen fles / glas:
Pecorino, Rube, Abruzzo, Italië € 26,00 / € 5,50
Cinsault - Syrah rosé, Laurent Miquel, Languedoc, Frankrijk € 26,00 / € 5,50
Primitvo, Mario del Conte, Puglia, Italië € 26,00 / € 5,50
Mousserend:
Champagne Boizel Brut Reserve, Domaine Boizel, Champagne, Frankrijk € 85,00
Crémant de Loire Brut Rosé, Château Langlois, Loire, Frankrijk € 35,00 / € 7,50
Cava Brut Reserva, Zeta, Catalunya, Spanje € 35,00 / € 7,50
Vino Spumante Lugano Cuvee, Cà dei Frati, Lombardije, Italië € 69,00
Witte wijnen:
Frankrijk:
Pouilly Fumé, De Ladoucette, Loire € 65,00
Pouilly Fumé 'Baron de L', De Ladoucette, Loire € 130,00
Macon Lugny, Louis Latour, Bourgogne € 47,50
Bourgogne Aligoté, Louis Latour, Bourgogne € 44,00
Mercrey, Albert Bischot, Bourgogone € 75,00
Beaujolais Blanc, Château de Corcelles, Beaujolais € 49,00
Chardonnay Grande Ardèche, Louis Latour, Ardèche € 39,00
Viognier, Vignobles Vellas, Languedoc € 35,00
Chardonnay, Château Saint Roch, Limoux € 35,00
Italië:
Pinot Grigio, Meran, Alto Adige € 42,00
Soave Classico, Veneto € 49,00
Lugana, Cà dei Frati, Lombardije € 59,00
Luganan Broletino, Cà dei Frati, Lombardije € 72,00
Spanje / Portugal:
Blanco 'Fermentado en Barriqa', Campillo, Rioja € 37,00
Rioja, Valenciso, Rioja € 69,00
Verdejo, Bodega Cerrosol, Rueda € 32,00
Verdejo Edicion Especial, Amanova, Valencia € 37,00
Duitsland / Oostenrijk:
Weissburgunder, Siben Erben, Pfalz € 35,00
Riesling, Siben Erben, Pfalz € 35,00
Grüner Veltliner, Kellner, Weinviertel € 36,00
Grüner Veltliner Reserve, Weinviertel, Weingut Dürnberg € 52,00
Nederland:
Cuvee XII, Apostelhoeve, Maasvallei € 49,00
Nieuwe Wereld:
Sauvignon Blanc, Insight, Marlborough, Nieuw-Zeeland € 39,00
Chenin Blanc Duwweltjie, Huis de Kleine Wjnkoöp, Stellenbosch, Zuid-Afrika € 57,00
Rosé wijnen:
Cinsault - Syrah, Laurant Miquel, Langeudoc, Frankrijk € 26,00
Rosa dei Frati, Cà dei Frati, Lombardije, Italië € 59,00
Rode wijnen:
Frankrijk:
Sancerre, Hubert Brochard, Loire € 55,00
Givry 1e Cru, Domaine Parize, Bourgogne € 62,00
Fleurie, Régnard, Beaujolais € 55,00
Château Clarendelle, Bordeaux € 51,00
Château Talbot Connétable 2e wijn, Bordeaux € 93,00
Côtes du Rhône, Domaine Angel-Christ, Rhône € 35,00
Châteauneuf-du-Pape, Domaine Janasse, Rhône € 110,00
Italië:
Babera d' Alba, Cascina Ghercina, Piëmonte € 37,00
Barolo Riserva, Cascina Ghercina, Piëmonte € 74,00
Ripasso Valpolicella, Villa Loren, Veneto € 42,00
Amarone, La Giaretta, Veneto € 70,00
Amarone Pietro Dal Cero, Cà dei Frati, Lombardije € 125,00
Vino Rosso, Ronchedone, Lombardije € 66,00
Chianti Classico Riserva, Cavalliere d'Oro, Toscane € 59,00
Brunello di Montalcino, Cannalocchio di Sopra, Toscane € 130,00
Appassimento, Mario del Conte, Puglia € 38,00
Spanje:
Carpess Crianza, Bodega Finca Egomei, Rioja € 36,00
Alma Tinto, Bodega Finca Egomei, Rioja € 105,00
Arena Y Caliza, Bellori, Ribera del Duero € 50,00
Amanovo Edicion Especial, Bodega Amanovo, Valencia € 50,00
Duitsland:
Spätburgunder, Weingut Bischel, Rheinhessen € 38,00
Nieuwe Wereld:
Zinfandel, Mc Mannis, Central Valley, USA € 42,00
Kreatuur, De Kleine Wijn Koöp, Franschoek, Zuid-Afrika € 54,00
Pinotage Sterkstaan, Orange River Cellars, Northern Cape, Zuid-Afrika € 51,00
Het restaurant biedt naast het à la carte gedeelte een extra ruimte, de tuinkamer. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 16 gasten.
Restaurant La Fleurie is gevestigd aan de markt in het sfeervolle Oirschot. Het is een middelgroot bedrijf met 60 couverts, met aan de voorzijde van het pand een terras. Michelin heeft het bedrijf al vele jaren bekroond met een Bib-Gourmand, welke staat voor een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. De Michelin omschrijft het restaurant als: ''een stijlvol restaurant waar de fijnproever opfleurt. Moderne internationale bereidingen en ingrediënten komen volledig tot hun recht, hier spreken passie en ervaring voor zichzelf.'' De ongedwongen ambiance en de stijlvolle inrichting zorgen voor een prettige sfeer bij La Fleurie.
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
**Zelfstandig werkend kok en / of Leerling kok:
Wat ga je doen:
Bij La Fleurie ben je gelijk onderdeel van het team. Je zorgt er samen met jouw team voor dat je gasten een onvergetelijk diner/lunch hebben.
Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe seizoensgebonden kaart. Je werkt door het jaar heen aan verschillende parties waardoor je all-round inzetbaar zult zijn, wat een groot voordeel is voor je verdere carrière. Ook stimuleren wij dat iedereen verantwoordelijk is voor het resultaat. Je zal merken dat je snel zelfstandig een partie zal draaien.
Wij zoeken iemand:
Met ambitie
Die leergierig is
Gemotiveerd is
Een teamplayer is
Wij bieden:
Een afwisselende baan
Een werkweek van 32-38 uur
Aaneengesloten vrije dagen
Een gezellig en dynamisch team
Salaris in overleg
**Gastheer / gastvrouw en / of Leerling bediening
Wij zoeken een topper in de bediening! In deze functie ben je samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vloer, daarnaast heb je een wakend oog voor de details.
Je hebt een MBO werk- en denk niveau. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding en/of relevante werkervaring, of je volgt de opleiding momenteel.
Wij zoeken iemand die:
Gastvrij en representatief is
Flexibel en stressbestendig is
Eventueel kennis van wijn heeft of die mogelijk bereid is tot het verbreden hiervan
De Nederlandse en Engelse taal beheerst
Wij bieden:
Een afwisselende baan
Een werkweek van 32-38 uur
Aaneengesloten vrije dagen
Een gezellig en dynamisch team
Salaris in overleg
**Part-time medewerker bediening:
Bij La Fleurie maak je deel uit van een jong en gemotiveerd bedieningsteam welke de gasten een heerlijke avond bezorgt!
We informeren je graag betreft de werkzaamheden, salaris en (goede!) fooi.
Het betreft de vrijdag en of zaterdagavond. Of in overleg een andere avond.
Solliciteren? Stuur een e-mail naar info@lafleurie.nl of bel naar 0499-574136 en vraag naar Martino of Loes Verbruggen.
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag en donderdag geopend vanaf 17:30 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 12:00 uur
Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in het restaurant
Wanneer u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief
Let op!
- Uw reservering is definitief wanneer u een bevestiging van ons ontvangen heeft
- Sommige bevestigingen kunnen in uw spambox terecht komen
- Wij bevestigen uw reservering handmatig, waardoor het even kan duren voordat u een reactie van ons ontvangt
Copyright © 2018 Restaurant La Fleurie