Bij het aperitief |
||
---|---|---|
Oester | Oester | 000 | citroen | € 3,75 |
Oester - Oosterse stijl | Oester | sjalotjes | sojasaus | € 4,00 |
Pata Negra | Pata Negra | 60 gram | € 16,50 |
Paling | Paling | brioche | mierikswortel | rettich | haringkaviaar | € 7,50 |
Koude Voorgerechten |
||
Tonijn | Tonijn | mango | basilicum | kaffir | € 18,50 |
Ganzenleverpaté | Ganzenleverpaté | brioche | rode ui | hazelnoot | € 21,50 |
Steak tartaar | Steak tartaar | eidooier | waterkers | pikant mayo | € 18,50 |
Gele biet | Gele biet | Roquefort | shiitake | saffraan | € 17,50 |
Warme Voorgerechten / Tussengerechten |
||
Coquille | Coquille | Pata Negra | bloemkool | macadamia | € 18,50 |
Romescosoep | Romescosoep | bosui | amandel | € 13,50 |
Ravioli | Ravioli | pompoen | geitenkaas | zonnebloempit | € 17,50 |
Hoofdgerechten |
||
Snoekbaars | Snoekbaars | langoustine | spinazie | pommes dauphine | € 32,00 |
Zeetong | Zeetong | heel of gefileerd | salade | remoulade | frietjes | dagprijs |
Kwartel | Kwartel | pompoen | sinaasappel | € 24,50 |
Kalf | Kalfshaas | zwezerik | knoflook | aardappel | tijm | € 28,50 |
Artisjok | Artisjok | bataat | vadouvan | € 23,00 |
Frietjes | Frietjes klein schaaltje 2-3 personen | € 3,00 |
Frietjes groot schaaltje 4 personen | € 4,50 | |
Nagerechten |
||
Ananas | Ananas | kaneel | karamel | florentine | € 14,00 |
Passievrucht | Passievrucht | ganache monte | pinda | roze peper | € 14,00 |
Ganzenleverpaté | Ganzenleverpaté | brioche | rode ui | hazelnoot | € 21,50 |
Kaas | Diverse kaassoorten | vijgencompôte | noten | notenbrood | € 16,50 |
Friandise | Friandise | door u te kiezen | bij uw koffie of thee | per stuk | € 1,50 |
Op zowel eerste als tweede Paasdag serveren wij ons Paasmenu. In de middag als een 4-gangen lunch, in de avond als een 5--gangen diner.
Paaslunch aanvang tussen 12:00 uur en 13:30 uur
Paasdiner aanvang vanaf 18:00 uur
Paasmenu:
Kwartel | ganzenleverkrul | knolselderij | truffel
Rogvleugel | paling | groene asperge | zilte groenten
Heilbot | aardappel | spinazie | bearnaise *
Lam | witte asperge | bataat | salie
Cheesecake | framboos | kletskop
4-gange lunch € 55,00 (* heilbot vervalt hierbij)
5-gangen diner € 67,00
Gebak |
||
---|---|---|
Appelgebak | vanille crème | vanille ijs | slagroom | € 4,75 | |
Lunchmenu (te bestellen van 12:00 - 15:00) |
||
Lunchmenu | 2 gangen VG - HG | € 32,50 |
3 gangen VG - HG - DES | € 37,50 | |
Sunday Lunch (te bestellen van 12:00 - 15:00) |
||
Sunday Lunch | Op zondagmiddag serveert de Chef u een 3 of 4-gangen menu inclusief een aperitief, 2 glazen huiswijn, bier of fris én een kop koffie / thee met friandises na | |
3-gangen | € 57,50 | |
4-gangen | € 69,50 | |
Voor bij de borrel |
||
Bitterballen | Rundvleesbitterballen | mosterdmayonaise | |
8 stuks | € 9,75 | |
12 stuks | € 14,50 | |
Oester | Oester | 000 | citroen | € 3,75 |
Oester Oosterse stijl | Oester | 000| sjalotjes | sojasaus | € 4,00 |
Pata Negra | Pata Negra | dun gesneden | 60 gram | € 16,50 |
Paling | Paling | brioche | mierikswortel | rettich | haringkaviaar | € 7,50 |
Huiswijnen fles / glas:
Pecorino, Rube, Abruzzo, Italië € 26,00 / € 5,50
Cinsault - Syrah rosé, Laurent Miquel, Languedoc, Frankrijk € 26,00 / € 5,50
Primitvo, Mario del Conte, Puglia, Italië € 26,00 / € 5,50
Mousserend:
Champagne Boizel Brut Reserve, Domaine Boizel, Champagne, Frankrijk € 85,00
Crémant de Loire Brut Rosé, Château Langlois, Loire, Frankrijk € 35,00 / € 7,50
Cava Brut Reserva, Zeta, Catalunya, Spanje € 35,00 / € 7,50
Vino Spumante Lugano Cuvee, Cà dei Frati, Lombardije, Italië € 69,00
Witte wijnen:
Frankrijk:
Pouilly Fumé, De Ladoucette, Loire € 65,00
Pouilly Fumé 'Baron de L', De Ladoucette, Loire € 130,00
Macon Lugny, Louis Latour, Bourgogne € 47,50
Bourgogne Aligoté, Louis Latour, Bourgogne € 44,00
Mercrey, Albert Bischot, Bourgogone € 75,00
Beaujolais Blanc, Château de Corcelles, Beaujolais € 49,00
Chardonnay Grande Ardèche, Louis Latour, Ardèche € 39,00
Viognier, Vignobles Vellas, Languedoc € 35,00
Chardonnay, Château Saint Roch, Limoux € 35,00
Italië:
Pinot Grigio, Meran, Alto Adige € 42,00
Soave Classico, Veneto € 49,00
Lugana, Cà dei Frati, Lombardije € 59,00
Luganan Broletino, Cà dei Frati, Lombardije € 72,00
Spanje / Portugal:
Blanco 'Fermentado en Barriqa', Campillo, Rioja € 37,00
Rioja, Valenciso, Rioja € 69,00
Verdejo, Bodega Cerrosol, Rueda € 32,00
Verdejo Edicion Especial, Amanova, Valencia € 37,00
Duitsland / Oostenrijk:
Weissburgunder, Siben Erben, Pfalz € 35,00
Riesling, Siben Erben, Pfalz € 35,00
Grüner Veltliner, Kellner, Weinviertel € 36,00
Grüner Veltliner Reserve, Weinviertel, Weingut Dürnberg € 52,00
Nederland:
Cuvee XII, Apostelhoeve, Maasvallei € 49,00
Nieuwe Wereld:
Sauvignon Blanc, Insight, Marlborough, Nieuw-Zeeland € 39,00
Chenin Blanc Duwweltjie, Huis de Kleine Wjnkoöp, Stellenbosch, Zuid-Afrika € 57,00
Rosé wijnen:
Cinsault - Syrah, Laurant Miquel, Langeudoc, Frankrijk € 26,00
Rosa dei Frati, Cà dei Frati, Lombardije, Italië € 59,00
Rode wijnen:
Frankrijk:
Sancerre, Hubert Brochard, Loire € 55,00
Givry 1e Cru, Domaine Parize, Bourgogne € 62,00
Fleurie, Régnard, Beaujolais € 55,00
Château Clarendelle, Bordeaux € 51,00
Château Talbot Connétable 2e wijn, Bordeaux € 93,00
Côtes du Rhône, Domaine Angel-Christ, Rhône € 35,00
Châteauneuf-du-Pape, Domaine Janasse, Rhône € 110,00
Italië:
Babera d' Alba, Cascina Ghercina, Piëmonte € 37,00
Barolo Riserva, Cascina Ghercina, Piëmonte € 74,00
Ripasso Valpolicella, Villa Loren, Veneto € 42,00
Amarone, La Giaretta, Veneto € 70,00
Amarone Pietro Dal Cero, Cà dei Frati, Lombardije € 125,00
Vino Rosso, Ronchedone, Lombardije € 66,00
Chianti Classico Riserva, Cavalliere d'Oro, Toscane € 59,00
Brunello di Montalcino, Cannalocchio di Sopra, Toscane € 130,00
Appassimento, Mario del Conte, Puglia € 38,00
Spanje:
Carpess Crianza, Bodega Finca Egomei, Rioja € 36,00
Alma Tinto, Bodega Finca Egomei, Rioja € 105,00
Arena Y Caliza, Bellori, Ribera del Duero € 50,00
Amanovo Edicion Especial, Bodega Amanovo, Valencia € 50,00
Duitsland:
Spätburgunder, Weingut Bischel, Rheinhessen € 38,00
Nieuwe Wereld:
Zinfandel, Mc Mannis, Central Valley, USA € 42,00
Kreatuur, De Kleine Wijn Koöp, Franschoek, Zuid-Afrika € 54,00
Pinotage Sterkstaan, Orange River Cellars, Northern Cape, Zuid-Afrika € 51,00
Het restaurant biedt naast het à la carte gedeelte een extra ruimte, de tuinkamer. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 16 gasten.
Restaurant La Fleurie is gevestigd aan de markt in het sfeervolle Oirschot. Het is een middelgroot bedrijf met 60 couverts, met aan de voorzijde van het pand een terras. Michelin heeft het bedrijf al vele jaren bekroond met een Bib-Gourmand, welke staat voor een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. De Michelin omschrijft het restaurant als: ''een stijlvol restaurant waar de fijnproever opfleurt. Moderne internationale bereidingen en ingrediënten komen volledig tot hun recht, hier spreken passie en ervaring voor zichzelf.'' De ongedwongen ambiance en de stijlvolle inrichting zorgen voor een prettige sfeer bij La Fleurie.
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar:
**Zelfstandig werkend kok en / of Leerling kok:
Wat ga je doen:
Bij La Fleurie ben je gelijk onderdeel van het team. Je zorgt er samen met jouw team voor dat je gasten een onvergetelijk diner/lunch hebben.
Samen ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuwe seizoensgebonden kaart. Je werkt door het jaar heen aan verschillende parties waardoor je all-round inzetbaar zult zijn, wat een groot voordeel is voor je verdere carrière. Ook stimuleren wij dat iedereen verantwoordelijk is voor het resultaat. Je zal merken dat je snel zelfstandig een partie zal draaien.
Wij zoeken iemand:
Met ambitie
Die leergierig is
Gemotiveerd is
Een teamplayer is
Wij bieden:
Een afwisselende baan
Een werkweek van 32-38 uur
Aaneengesloten vrije dagen
Een gezellig en dynamisch team
Salaris in overleg
**Gastheer / gastvrouw
Wij zoeken een topper in de bediening! In deze functie ben je samen verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de vloer, daarnaast heb je een wakend oog voor de details.
Je hebt een MBO werk- en denk niveau. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding en/of relevante werkervaring.
Wij zoeken iemand die:
Gastvrij en representatief is
Flexibel en stressbestendig is
Kennis van wijn heeft of die eventueel bereidheid is tot het verbreden hiervan
De Nederlandse en Engelse taal beheerst
Wij bieden:
Een afwisselende baan
Een werkweek van 32-38 uur
Aaneengesloten vrije dagen
Een gezellig en dynamisch team
Salaris in overleg
**Part-time medewerker bediening:
Bij La Fleurie maak je deel uit van een jong en gemotiveerd bedieningsteam welke de gasten een heerlijke avond bezorgt!
We informeren je graag betreft de werkzaamheden, salaris en (goede!) fooi.
Het betreft de vrijdag en of zaterdagavond. Of in overleg een andere avond.
**Medewerker afwas voor de donderdagavond:
De spoelkeuken is een belangrijk onderdeel van de gehele avond. We informeren je graag betreft de werkzaamheden, salaris en (goede!) fooi.
Het betreft de donderdagavond.
**Medewerkster interieurverzorging voor 2, 3 of 5 ochtenden in de week
Wat ga je doen?
Voor het schoonmaken van ons restaurant, terras, sanitair en personeelsruimtes zoeken wij een medewerkster interieurverzorging. De werktijden zijn van woensdag tot en met zaterdag gedurende 3 uur in de ochtend. De functie betreft 2, 3 of 5 ochtenden in de week.
Wij bieden:
Een werkweek van 6, 9 of 15 uur
Aaneengesloten vrije dagen
Salaris conform CAO + plus andere verdiensten
Solliciteren? Stuur een e-mail naar info@lafleurie.nl of bel naar 0499-574136 en vraag naar Martino of Loes Verbruggen.
Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17:30 uur.
Zondag vanaf 11:00 uur (keuken vanaf 12:00 uur)
Honden zijn niet toegestaan in het restaurant
Wanneer u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten, dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief
Let op!
- Uw reservering is definitief wanneer u een bevestiging van ons ontvangen heeft
- Sommige bevestigingen kunnen in uw spambox terecht komen
- Wij bevestigen uw reservering handmatig, waardoor het even kan duren voordat u een reactie van ons ontvangt
Copyright © 2018 Restaurant La Fleurie